Geplaatst op Geef een reactie

Ousmane DEMBÉLÉ Barcelona 20/21 Authentiek thuisshirt van Nike RV7010992

Samen met Iniesta, Coutinho en Martens heeft The Ball Makes More enkele van de beroemdste figuren in de geschiedenis van FC Barcelona, ​​waaronder de huidige spelers Gerard Piqué, Sergio Booth Kroos (Sergio Busquets), Sergi Roberto, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti, Denis Suarez en Paulinho en Alexia Poutilas. Evenals de legendes Carl Puyol, Junior Lo, Guardiola en wijlen Johan Cruyff. Tal van Catalanen hielpen ook bij de productie van de film. Sommige verschijnen op de camera, terwijl andere achter de lens verschijnen, en een ander deel vertegenwoordigt de historische bijdrage van Barcelona aan kunst en architectuur.
Tien jaar geleden werd voetbal een van de beste teams Ousmane DEMBÉLÉ Barcelona 20/21 Authentiek thuisshirt van Nike RV7010992 aller tijden. Barcelona-supporters herinneren zich Pique en Puyol na Busquets, Xavi en Iniesta na Pedro, Vela en Messi. Dit was het toppunt van tiki taka, dit was het toppunt van doelgericht balbezit. Het is het hoogtepunt van Barcelona.

De hartslag van de stad sinds ’98 en een Nike-partner – en zijn supporters. De legendarische cultuur rondom de club heeft over de hele wereld weerklank gevonden. De Braziliaan Philippe Coutinho (“de Braziliaan”), die in januari bij de club kwam, heeft altijd bewondering gehad voor de club en de manier waarop het team opereert. De Nederlandse aanvaller Lieke Martens, lid van FC Barcelona Femení en FIFA’s Vrouwelijke Speler van het Jaar-ranglijst, merkte op: “De passie voor de stadsclub besef je meteen.”

Een sterk enthousiasme is ook een drijvende kracht voor langdurige teamleden. “Als spelers zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid jegens de fans en de stad; we doen er alles aan om succes te brengen voor de club, Grand Slams te winnen en ze gelukkig te maken”, zei middenvelder Andrés Iniesta, die een levenslang contract tekende bij de club vorig jaar.

Geplaatst op Geef een reactie

Mikel Arteta Arsenal 19/20 derde shirt van adidas RV7009612

Het nieuwe Arsenal 16-17 thuisshirt heeft een stijlvol ontwerp dat is geïnspireerd op de Arsenal-shirts uit de jaren 90. Het nieuwe Arsenal-shirt 2016-2017, gemaakt door adidas, werd vandaag onthuld. Fly Emirates is opnieuw de hoofdsponsor van het nieuwe Arsenal 2016-2017 Home Kit-front.


Het nieuwe Arsenal 16-17 thuistenue heeft het traditionele ontwerp van de schutter. Het nieuwe shirt van Arsenal 2016-2017 heeft een rode body en witte mouwen. GeïnspireerdMikel Arteta Arsenal 19/20 derde shirt van adidas RV7009612 door de Arsenal-shirts uit de jaren 90, heeft het shirt een subtiele ton-sur-ton streep die door het midden van het shirt loopt.

Arsenal’s shirt voor 2016-2017 heeft een uniek marineblauw kraagontwerp. De kraag weerspiegelt de manchetten van de nieuwe Arsenal-trui, die ook wit zijn met marineblauwe biezen. Zoals gewoonlijk is het Fly Emirates-logo op de voorkant van de nieuwe Arsenal-kit wit
Het thuisshirt 2016-2017 van Arsenal combineert met een witte korte broek en rode sokken om de traditionele stijl van de club te vermijden.